Handlekurv

..er tom!


Klarna
bankid

Hvis du har problemer med
betaling i nettbutikken vår
kan det være lurt å sjekke
at alt fungerer med din BankId.
Verktøy finner du ved å klikke
på bildet "bankid testverktøy"

Vilkår

Generelt

Alle priser er inkl. 25% moms og er i norske kroner.
Når du har bestilt varer fra vår nettbutikk vil du få tilsendt ordrebekreftele pr. e-post fra oss.
Det er derfor viktig at du oppgir korrekt e-post adresse.

Frakt og leveringstid
Produksjonstiden på våre veggord er 1-2 virkedager.

Brev:
Pakken sendes som brev. Den har ikke sporingsnummer og blir ikke forsikret. Det gode ord står uten ansvar hvis pakken blir borte i posten.
Normal fremsendingstid: 1-2 virkedager, kan variere noe avhengig av Posten Norge AS sin framsending.
Pris: 70,-

Pakke:
Pakken sendes som klimanøytral servicepakke. Den er registrert med sporingsnummer og er forsikret slik at vi kompenserer deg for pakkens verdi hvis pakken blir borte eller skadet under sending.
Normal fremsendingstid: 3-5 virkedager, kan variere noe avhengig av Posten Norge AS sin framsending.
Pris: 200,-

Brev/ pakke:
Vi leverer fraktfritt på ordrer over kr. 500,-.

Hentes i vår butikk på LEKNES:
Du kan hente bestillingen i butikken vår på Leknes. Du får tilsendt en e-post når ordren er klar til avhenting.
Denne tjenesten er gratis.


Virkedag = Mandag-Fredag 


Betaling
Betalingen gjøres med bankkort (Visa eller Mastercard). 

Betaling med faktura
Vi tilbyr betaling med faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfrist er 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i den kredittvurdering som gjennomføres ved kjøpet.

Faktura sendes sammen med forsendelsen. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Klarna konto
Du kan også velge å betale med Klarna konto, Da betaler du et beløp i måneden som du avtaler med Klarna og velger i kassen. Dette er en fin måte å kjøpe det du trenger nå, og betale senere dersom det passer bedre.Uavhentede pakker
Uavhentede pakker vil bli belastet med et gebyr på kr 250 NOK + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 
Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten!
Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken og kontakte oss for å få returinformasjon. 
Benytter du deg av denne retten, vil du KUN måtte betale for frakt tur / retur (evt. oppkravsgebyr) til oss.
Se mer informasjon under punktet "Angrerett"

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.
Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette. Angrerettsskjema blir sendt på e-post til deg når varen er ferdig produsert og sendt. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert til oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Kjøper må selv dekke kostnader for frakt begge veier og har risikoen for transporten tilbake til oss. Tilbakebetaling skal finne sted 10 dager etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Reklamasjon
Hvis det oppdages en feil eller mangel må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig.

 

Personopplysninger 
Foto Print`n behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.  

Kortinformasjon 
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av BBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.